II Nyárköszöntő Gyermekfesztivál

Tisztelt Támogatónk!

Hihetetlen, de lassan egy év telt el a tavalyi „Nyárköszöntő Gyermekfesztiválunk” óta. A fergeteges rendezvényünk igencsak „mély nyomokat” hagyott a résztvevő közel hatszáz gyermekben és az őket kísérő felnőttekben: az ország minden pontjáról érkeztek a pozitív visszajelzések. Hónapokig kaptuk a köszönő leveleket! (Az elvitathatatlan sikert mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy egyetlen kritikát sem kaptunk!)

A tavalyi fesztivál igazi csapatmunka volt, melynek – támogatásuk által - Ön és az Ön által képviselt cég is részese volt! Köszönjük!

Közeleg a június, pontosabban a 16. és 17. napja, amikor a terveink szerint ISMÉT megrendezzük a Második Nyárköszöntő Gyermekfesztivált!

Nem titok, hogy tavaly igencsak magasra tettük a mércét… De számunkra nincs lehetetlen! Vágyunk, hogy idén még a tavalyinál is emlékezetesebb két napot hozzunk létre a gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyerekek számára.

Reméljük, idén is – amennyiben lehetősége engedi - a támogatóink között köszönthetjük!

A Károlyi István Gyermekközpontban élő valamennyi gyermek és fiatal felnőtt, valamint az őket ellátó szakemberek nevében üdvözlettel:

Fót, 2014.03.13.
Kádas István
igazgató

A felkérés letölthető PDF formátumban ide kattintva.

Pillanatok a tavalyi fesztiválról: